Engelska, Spanska, Ryska, Turkiska, Arabiska, Körkortsteori, Trafikskola – Stockholm | Alby Trafikskola

Välkomna till Alby Trafikskola i Stockholm! Vi är en körskola i Stockholm där ni kan läsa körkortsteori och ta ert B-körkort.

Vi finns för dig som värdesätter kvalitetsutbildning, låga priser, personligt intresse, erfaren personal och trevliga lokaler. Vad är viktigast för dig då du vill ta ditt B körkort i Stockholm? Det som är viktigast för dig är viktigt för oss!

Vårt mål är att du, på det sätt som bäst passar dig, skall få ditt B körkort Stockholm i handen så smidigt som möjligt. Framför allt så skall du komma ihåg din körkortsutbildning i Stockholm som en trevlig och givande del av ditt liv.

Hos oss på Alby Trafikskola Stockholm får du en gedigen kunskap inom trafikutbildningar som skapar bra, säkra och miljömedvetna förare. Alby Trafikskola i Stockholm befinner sig i Alby centrum med direkt tillgång till många olika busslinjer samt tunnelbanna för att snabbt kunna ta dig till och ifrån trafikskolan.

Våra trafiklärare har lång erfarenhet som kan vägleda och ge dig en säker och bra utbildning, vi är dessutom stolta att vara medlemmar i Sveriges Trafikskolors Riksförbund (STR). Vår målsättning är att ge dig en så effektiv utbildning som möjligt till rimlig kostnad. Vi har lång erfarenhet av utbildning och jobbar med moderna metoder.

Vi är en körskola i Stockholm (även kallat Bilskola och Trafikskola) där ni kan läsa körkortsteori och ta ert B-körkort . Vi sätter stort värde på pedagogik och individuella lösningar för våra elever. Därför har vi utvecklat en rad prisvärda Körkorts-erbjudanden och paketlösningar just nu underlättar din väg mot körkortet.

__________________________________________________________________
Körskola & Trafikskola i Stockholm – Körkortsteori, B-körkort  Alby Trafikskola
__________________________________________________________________

__________________________________________________________________


Vi erbjuder dig en personlig och individanpassad körkortsutbildning av behörighet B (Personbil). Du väljer det som passar dig bäst. Lärarna som arbetar på Alby trafikskola Stockholm (även kallat Bilskola Stockholm och Körskola Stockholm) sätter eleven i fokus och anpassar körkortutbildningen till varje enskild individ. Då varje individ är unik har lärarna den erfarenhet som krävs för att kunna anpassa och skräddarsy utbildningen så att det passar var och en. De elever som tar sitt B körkort Stockholm hos oss inser väldigt fort att personalen strävar enbart efter kvalité. Vi vill ha säkra förare ute på vägarna. Våra elever får en otroligt bra utbildning som vi är stolta över när vi sedan möter dem ute på vägarna.

Du är välkommen som elev på vår trafikskola Stockholm där vi vill gärna hjälpa dig med B-körkortet och kommer göra vad vi kan för att du ska få en utbildning som du är nöjd med.

Bra körkortslänkar

  • Körkortsportalen (www.korkortsportalen.se): Officiell information om att ta körkort samt information för handledare.
  • Transportstyrelsen (www.transportstyrelsen.se): Körkortsmyndigheten i Sverige.
  • Trafikverket (www.trafikverket.se): Förarprov för körkort.
  • STR (www.str.se): Sveriges Trafikskolors Riksförbund.
  • Albytrafikskola.se (http://www.albytrafikskola.se/) körkortswebbplats med information information om att ta körkort, teorifrågor samt information för handledare.

Välkomna till Alby Trafikskola! Vi är en körskola i Stockholm där ni kan läsa körkortsteori och ta ert B-körkort. Besök vår webbplats för mer … http://www.albytrafikskola.se/

Lämna en kommentar

Notera: Din kommentar kommer att modereras innan den visas. Du behöver inte skicka din kommentar igen!.

« Tillbaka till textkommentarer